Üsküdar Belediye’sinden Türk Sporuna Büyük Destek...

  • 24.11.2021 20:48
  • Okunma: 1139 kez

Yatırımlarıyla sportif faaliyetlere katkılarıyla Ü. B. Spor müdürlüğü örnek spor belediyeciliğinin nasıl olması gerektiğini çalışmalarıyla ve icraatları ile gösteriyor. Nasıl mı?
Anlatayım, bir kere spora yüklü bir bütçe aktarılıyor, bu bütçe planlı ve programlı olarak branşlara dağıtılıyor. Başarılı bir şekilde faaliyetler, organizasyonlar yapılarak hem her yaş gurubuna  spor imkânı sağlanıyor, hem de sportif başarılar ile Üsküdar Belediyesi adından söz ettiriyor.
Öncelikle başkanımızın takdiriyle tesisleşmeye büyük yatırımlar yapılıyor. Kapalı spor salonları, açık spor sahaları ve olimpik yüzme havuzlarıyla, Türkiye de eşi benzeri olmayan başarılara imza atıldığı taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor. Adeta her 2 mahalleye 1 tesis düşüyor. Ayrıca bu tesisler pırıl, pırıl organize şekilde profesyonelce yönetiliyor. Amma ve lakin birde bu tesislerin kullanımı  çocuklara, gençlere bedava olabilse tadından yenmeyecek güzellikte. inşallah bu isteğimizin de yakın zamanda uygulanmasını  bekliyoruz..
Ü.Belediyesi yıllardır mücadele ettiği kadınlar hentbol liginde, kadın hentbol takımının başarılarıyla adından söz ettiriyor ve her yıl başarı sonuçlar alınıyor. Atletizmde keza öyle.


Dövüş sporları da ha keza biz de varız diyor.
Tenise de ciddi yatırımlar var. Erkek basketbol takımımız  bu yıl kuruldu ve  iyi yolda ilerliyor.
Spor da eşitlik ilkesinden hareketle amatör kulüplerimizin hepsine maddi manevi yardımlar yapılıyor. Tesisler bazında büyük faydalar sağlanıyor.
Bu yatırımların daha da artacağına inancımız tamdır. Kazanan Üsküdar, kazanan gençlerimiz, kazanan kulüplerimiz ve kazanan Türk sporu oluyor...
Tebrikler ve sevgiler Sayın Hilmi Türkmen başkanımıza, bütün sporcular ve Üsküdarlılar adına.

Son olarak ne diyelim, hep birlikte “İYİ Kİ ÜSKÜDAR VAR”.

Anahtar Kelimeler:

Yazarın Yazıları