Tansu Hoca’nın Takımı Tunusbağıspor

  • Güncelleme: 18.02.2022 00:11
  • Okunma: 1467 kez
  • Yorum: 0
Tansu Hoca’nın Takımı Tunusbağıspor

Sakın yanlış anlaşılmasın, tabi ki Üsküdar Tunusbağı’lı sporseverlerin takımı Tunusbağıspor, lakin bir adam bu takımda yıllarca hem futbol oynar, hem malzemecilik, hem hocalık yapar, hem de başkanlık yaparsa, böyle bir övgüyü hakkederse, bende böyle bir başlığı atarım arkadaş. Âdeta onun hayatı Tunusbağıspor olmuş, başarılar, Allah yardımcın olsun Tansu  kardeşim. Gelelim Takımımızı tanımaya... Üsküdar’ın Ahmediye Mahallesi’nin Tunusbağı caddesi üzerinde kurulduğundan beri tarihi ve mütevazı bir takım olmuştur. Spor tesisi olmayan, küçük bir daire lokali olan, maddi sıkıntılarla varlığını sürdürmeye çalışan, Tunusbağlı gönlü zenginlerin maddi manevi destekleriyle ayakta duran, lacivert beyaz forma renkleriyle gençlere kucak açan TUNUSBAĞISPOR.

Güzide kulübümüzün başkanı Tansu Açabey’in deyimiyle “ güçlü bir yönetim kurulumuz var.” Bu yönetimimizde Tansu Açabey, Harun Kahraman, Arzu Yılmaz, Levent Giray, Özkan Ata, Ufuk Tatar, Evren Ekşioğlu, Mert Balcı, Savaş Bayram bulunmaktadırlar. Kulübümüzün en büyük sponsoru Harun Kahraman’a çok teşekkürler ediyoruz. Hedeflerimiz ise kulübümüze en kısa sürede tesis kazandırıp alt yapılarda başarılı bir takım olmak istiyoruz. Sonrasında da planlı çalışma ile başarıların  geleceğini düşünüyoruz.

Benim gençlik yıllarımdan beri gördüğüm Amatör kümelerde yıllarca adından söz ettirmiş, seyircisiyle, esnafıyla halkıyla bütünleşmiştir. Türk futboluna da sayısız yetenekli yıldızları kazandırmıştır. Bu isimlerden öne çıkan bazıları Beşiktaşlı 10 numara Fikret Demirel, Galatasaraylı Mustafa, Yemen Ekşioğlu ve niceleri...
     Günümüzde imkânsızlıklarla birlikte, TANSU AÇABEY İN hem başkanlığı hem de hocalığıyla başarılı bir şekilde Süper Amatör Ligde orta sıralarda mücadele etmektedir. Maçlarını ve antrenmanlarını  Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu’nda yaparken, her zaman her yerde takımın gücü, taraftar grubu da, takımlarını yalnız bırakmamaktadırlar.

Tunusbağıspor’umuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Umarız hedeflerine ulaşırlar da kazanan Tunusbağıspor, kazanan Üsküdar

Gönül isterdi ki, Üsküdar da her takımımızın bir spor tesisi olsun, ama bu mümkün olmuyor. Üsküdar Belediyesi tam bu noktada devreye giriyor ve bütün tesislerini Amatör kulüplerinin hizmetine açarak kulüplerimizin maddi, manevi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. ÜSKÜDAR BELEDİYE’MİZE, SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU BAŞKANIMIZ HİLMİ TÜRKMEN’E şükranlarımızı sunuyoruz. Bütçeden daha çok desteklerini bekliyoruz. Üsküdar’lı Kulüpler ve sporcular adına.

Anahtar Kelimeler: