MHP Üsküdar, Yardıma İhtiyacı Olanların Yanında...

  • Güncelleme: 02.02.2021 20:31
  • Okunma: 1239 kez
  • Yorum: 0
MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı; kongre sonrasındaki yardım faaliyetlerini, aralıksız sürdürüyor...
MHP Üsküdar, Yardıma İhtiyacı Olanların Yanında...

MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı, kongre sonrasındaki yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. İlçe Başkanı Güngör Karali ile yönetimi, sahalarda birçok çalışmaya öncülük ediyor ve herkesi kucaklayan samimi bir duruş sergiliyor...

 

MHP ÜSKÜDAR,

İNSANI  VE İNSANLIĞI ÖNCELEYEN YARDIMLARINI

ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR...

 

MHP Üsküdar İlçe Başkanı Güngör Karali, Üsküdar'da yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara ulaşmayı siyasetten önce bir insanlık görevi olarak gördüklerini, dünyayı kasıp kavuran pandemi sürecinde esnaf ve vatandaşların dertleriyle dertlendiklerini belirtiyor. MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı; İlçe Başkanı Güngör Karali'nin öncülüğünde reklam ya da şov yapmadan samimiyet ve gayretle gönüllere dokunmayı hedefliyor. Üsküdar’ın her köşesinde ve her mahallesinde; insanı, insanlığı merkezine alan hizmetlerde bulunuyor. 

 

 

MHP, ÜSKÜDAR’DA GÜVEN VEREN YÖNÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR...


Mahalle teşkilatlarının saha çalışmaları çerçevesinde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine, ihtiyaçları doğrultusunda yardımlar ulaştırılıyor. MHP Üsküdar İlçeTeşkilatı'nın taktir toplayan çalışmaları, zorda kalan vatandaşlar adına memnuniyet oluşturuyor. MHP Üsküdar İlçe Başkanı Güngör Karali’nin sorunlara birebir eğilmesi, sokağın nabzını tutması ve olaylara çözüm odaklı yaklaşması saygı ile karşılanıyor.