Gayrİmenkul sektöründe bİr marka; ASHILL Gayrİmenkul

  • Güncelleme: 17.02.2022 21:31
  • Okunma: 1147 kez
  • Yorum: 0
AsHill Gayrimenkul ve Yatırım Şirketi Kurucu Ortakları Adem Ünal, Hüseyin Sarılan ve Murat Çakmaktaş Gayrimenkul sektörünün 2022 hedefleri ve beklentileri ile ilgili görüşlerini gazetemizde değerlendirdi.
Gayrİmenkul sektöründe bİr marka; ASHILL Gayrİmenkul

Gayrimenkul Sektöründeki ve Çeşitli Ticari Alanlardaki yılların birikimi tecrübelerimizi 2021 yılında AsHill Gayrimenkul ve Yatırım Şirketi adı altında bir araya gelerek ilk Ofisimizi İKadıköy /Kozyatağı 'da ikinci Ofisimizi de kısa süre içinde Üsküdar / Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Alanında TOKİ konutlarında açtık. Sektörde güvenilir ve profesyonel kadromuzla hizmet etmeye devam ediyoruz.

Gayrimenkul Sektöründe yaklaşık iki senedir pandemi etkileri konuşuluyor. Buna rağmen 2021'in ilk 11 ayında 1 milyon 265 bin adet konut satışıyla rekora imza atıldı. Yabancıya satışta da Kasım'da aylık bazda 50 bin geçilerek zirveye ulaşıldı. Ev fiyatlarındaki yükseliş ise yüzde 40'ı buldu.  Türkiye genelinde ev fiyatları gittikçe artıyor.2022 senesinde de konut kredilerinin düşmesi 2021 yılında olduğu gibi gayrimenkul sektörünü büyük ölçüde olumlu yönde etkileyecektir. Gayrimenkul sektörü her insanı hayatının bir dönemini içine alan çok önemli hatta birçok insanın hayatını doğrudan etkileyen bir sektördür.

İnsanların hayatını doğrudan etkileyen Gayrimenkul sektöründe, hayallerini gerçekleştirmek isteyen tüm müşterilerimizin öncelikli olarak isteklerini doğru anlayan ve onlara en uygun gayrimenkulü sunan bir ekiple yola çıktık. Başından sonuna güvenin ön planda olduğu bu sektörde müşteri memnuniyeti ilk önceliğimizdir. Bir çok sektörde olduğu gibi bu sektörde de tavsiye olmazsa olmazların başında gelir..

AsHill Gayrimenkul ilk günden bugüne tamamen müşterilerinin memnuniyetini kendi kazancından önce görmüş ve tavsiye sistemi ile sektördeki yerini almıştır.

Tüm çalışma arkadaşlarımız (gayrimenkul danışmanlarımız) firma misyonuna uygun olarak kendi alanlarında en iyiler arasından seçilmiştir. Alım Satım ve Kiralama başlıkları altında yaptığımız tüm işlemlerde müşterilerimizin işlem sonuna kadar kendilerini güvende hissetmelerini ve günün sonunda sorunsuz ve mutlu bir şekilde işlemlerinin tamamlanışını görmelerini sağlamak tek önceliğimizdir..

Bu amaçla;

Gayrimenkul İşlemlerinizde Size Düşen Tek Bir İmza...

Sloganı ile yola çıktık...

Dünden bugüne en çok kazandıran yatırımın gayrimenkul olduğu gerçeği ile yarınlarda da yine kazancın adresinin Gayrimenkul yatırımı olduğu bir gerçektir… AsHill Gayrimenkul ailesi profesyonel ve güvenilir ekibi ile çıkmış olduğu bu yolda sektörün yön veren, yol gösteren ve güven veren başlıklarında hedefini en tepeye koymuştur. Bu amaca ulaşmanın yolunun bugün yaptıklarından ve yarın için atacağı adımları iyi hesaplanmaktan geçtiği bilincindeyiz.

Birgün bir AsHill Gayrimenkul Danışmanı ile karşılaştığınızda kendinizi aileden biriyle karşılaşmış gibi hissettiğinizi göreceksiniz.

Şuan için özellikle İstanbul ilinde hizmet veren firmamızı ileri dönemlerde önce Türkiye genelinde sonrasında ise Dünyanın sayılı Gayrimenkul Danışmanlık firmaları arasında görmeniz için için tüm samimiyetimiz ve güvenilir kadromuzla dur durak vermeden çalışmaya devam ediyoruz... Siz de AsHill Gayrimenkul ailesinden Gayrimenkul yatırımı yaptıysanız farkımızı ilk görenlerden olmuşsunuz demektir.

Yatırım aracı olarak gayrimenkulü tercih edenlerin her zaman kazandığını özellikle belirtmek isterim. Herkesin kazandığı bir 2022 yılı olsun diyerek sözlerini tamamladılar…

Anahtar Kelimeler: