Ali Ata’dan, Trabzonspor İçin Klip

  • Güncelleme: 21.01.2021 13:27
  • Okunma: 703 kez
  • Yorum: 0
Anadolu Rock müziğinin yeni ve sevilen seslerinden Ali Ata, kendisine ait olan ‘Çıkış Yok’ isimli parçayı Trabzonspor’a destek amacıyla yeniden seslendirerek hareketli bir klip çekti.
Ali Ata’dan, Trabzonspor İçin Klip

Anadolu Rock müziğinin yeni ve sevilen seslerinden Ali Ata, kendisine ait olan ‘Çıkış Yok’ isimli parçayı Trabzonspor’a destek amacıyla yeniden seslendirerek hareketli bir klip çekti. Kars Sarıkamışlı olan Ali Ata, klibi tüm taraftarlarla birlikte fanatik bir Trabzonsporlu olan babasına da hediye etti…
“Biz Kars Sarıkamışlıyız ama Trabzonspor bir Anadolu takımı olarak hep göz bebeğiymiş. Hatta babam o dönemin maddi şartlarında, şampiyonluk maçına gidebilmek için dedemden habersiz koyunları satmış ve maça o şekilde gitmiş.” diyen Ata; Trabzonspor’a destek verme yönelimini ise önce babasının bordo mavililere olan sevgisine, sonra da güçlü İstanbul lobisi karşısında Anadolu takımlarının desteklenmesi gerektiğine bağladı.
Ata’nın yazdığı şarkının Trabzonspor için ve hiçbir sponsor desteği almadan çekilen klibindeki nakaratsa şöyle; “Sorgusu suali yok, adı aşksa yanan çok! Anlasana be rakip, Trabzon’dan çıkış yok!”

 

Anahtar Kelimeler: Trabzonspor, Ali Ata, Klip