Seyircili Liglerimiz Başladı

  • Güncelleme: 22.09.2021 23:24
  • Okunma: 1085 kez
  • Yorum: 0
Seyircili Liglerimiz Başladı

Pandemiden sonra seyircisine kavuşan takımlarımız, tribünlerine kavuşan seyircilerimizin, ligleri çok şükür başladı. Başladı da ne oldu?   Değişen bir şey yok, yine yabancı cenneti olduk. Maç öncesi milli marşımız çalınıyor, okunuyor da adamların tamamına yakını yabancı, Allahtan seyirci var da onlar okuyor. Yoksa çok komik bir manzara olacak maazallah.
     Takımlarımız %80 i yabancı yeni transferler ile,  yeni sezona girerken, borç üstüne borç yapmaya devam ettiler. Geleceğe dönük herhangi bir Plan, program, altyapı yatırımı, sistem yine görmedik. Haliyle paralı başkan bulan buluyor, bulamayan da sponsorlarla reklamlarla sezonu kurtarma çabasında oluyor. İlerleyen haftalarda takım kötü giderse tabi ki tek suçlu hoca oluyor ve gönderiliyor, iyi giderse ne ala. Bütün liglerimiz de 1.2.3. aynı. Beşiktaş şampiyon olsa ne olur, Giresun gelse ne olur, Kocaeli çıksa ne olur. Başarılar ortada Yukarıdan aşağıya değişim şart bakanlıktan başlayıp amatör kulüplerimize kadar hem de her branşta. Yoksa siz bu gidişle daha çok vefa yılları, cefa yılları  yaparsınız ya da dibe vurursunuz. Avrupa’da da başarı beklersiniz. Bekleriz.
    Kıyasıya bir mücadelenin olacağı liglerimizde bütün takımlarımıza başarılar, sakatlıksız, kazançlı bir lig  dilerken, şampiyonluğun 4 büyük takım arasında geçeceğini düşünüyorum. Hak eden kazansın. Hakemlerimize az hatalı bir sezon diliyorum.
    Lakin benden söylemesi takımlarımızın hali; saldım bayıra, Mevla’m kayıra.

Anahtar Kelimeler: