ÜSİMDER'den Ramazan'da "1000 Aileye 1000 Adet Kumanya" Yardımı

  • Güncelleme: 21.05.2021 22:19
  • Okunma: 999 kez
  • Yorum: 0
ÜSİMDER'den Ramazan'da

Kısa adı ÜSİMDER olan Üsküdar İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da Üsküdar'da bulunan imam hatip öğrencileri başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine Ramazan kumanyası ulaştırdı.

İlçemizdeki ihtiyaç sahibi kişi ya da ailelere, gerekli sosyal inceleme yapıldıktan sonra dernek yönetim kurulunun belirlediği şekilde kumanya paketleri ÜSİMDER dağıtım ekiplerince ulaştırıldı. Covid salgının günden güne arttığı Türkiye'de birçok insanın da yoksulluk sınırında yaşadığı, acil gıda desteğine ihtiyaç duyduğu bir zamanda insanlığın bu en temel sorununun bilincinde olarak hayata geçirilen "1000 aileye 1000 Kumanya" kampanyasıyla ihtiyaç tespit edilen ailelere başta Ramazan erzak kolisi olmak üzere kahvaltılık, soğuk pizza, nakdi ihtiyacı olanlara da alışveriş kartı teslim edildi.

Bu yıl çocuklar unutulmayarak onların gözlerindeki sevince ve ışıltıya ortak olmak için ilk defa çocuklar için "Çocuk Ramazan Paketi" de hazırlanarak ihtiyaç sahibi tüm çocuklara ulaştırıldı. Bu vesile ile açlığın ve fakirliğin olmadığı; sağlıklı, mutlu, huzurlu, kardeşçe bir Ramazan ve Bayram dileriz...

Anahtar Kelimeler: üsimder, ramazan, kumanya yardımı