ÖRNEK STK "ÜSTDER"

  • Güncelleme: 21.05.2021 22:57
  • Okunma: 1105 kez
  • Yorum: 0
ÖRNEK STK

Üsküdar Trabzonlular Derneği, yardımlaşma, dayanışma adına örnek çalışmalar yürütüyor. Dernek Başkanı Bahattin Karadağ ve yönetimi el birliği ile ramazan ayı içerisinde de ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı.
Üsküdar Trabzonlular Derneği,  kurulduğu günden bu yana sosyal yardımlaşma faaliyetlerini önemseyen yönüyle takdir topluyor. Hayırsever vatandaşların katkıları ile Ramazan ayı içerisinde özverili bir çalışma yürüten Üsküdar Trabzonlular Derneği yönetimi ihtiyaç sahibi birçok aileye ulaşmaya çalıştı.

Üsküdar Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Karadağ, ‘’pandemi şarlarından dolayı artan ihtiyaç sahibi listemize; yardımsever işadamlarımızın, yönetim kurulumuz ve üyelerimizin yağışları ve destekleriyle gıda kolisi, kapalı zarf içinde nakdi yardım, veresiye borç defterini kapatma yoluyla katkı saplamaya gayret gösterdik’’ dedi.

Üsküdar Trabzonlular Derneği sadece Üsküdar değil İstanbul’un farklı ilçelerinde ve Trabzon’da yardıma ihtiyacı olanlara imkânlar dâhilinde ulaşmaya gayret ediyor.

Anahtar Kelimeler: Bahattin Karadağ, Üstder