KIZILAY’IN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISINA ÜSKÜDAR TRABZONLULAR DERNEĞİNDEN BÜYÜK DESTEK

  • Güncelleme: 23.04.2021 17:52
  • Okunma: 1093 kez
  • Yorum: 0
Üsküdar Trabzonlular Derneği ve Trabzon Dernekler Federasyonu, Kızılay’ın "Kan Dostum Olur musun" kampanyasını kan bağışında bulundu.
KIZILAY’IN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISINA ÜSKÜDAR TRABZONLULAR DERNEĞİNDEN BÜYÜK DESTEK

(ÜSTDER), Kızılay’ın Üsküdar Şubesi ile iş birliği yaparak “Kan Dostum Olur musun?” sloganı ile düzenlediği kan bağışı kampanyasına Dernek Başkanı Bahattin Karadağ, yönetimi ve dernek üyeleri ile birlikte güçlü bir katılım sağladı.
Üsküdar Kızılay standında buluşan Trabzonlular’dan Kızılay’ın, kan bağışı çağrısına büyük destek

Bir hafta sonu boyunca “Kan Ver, Hayat Kurtar!” duyarlılığı ile Üsküdar Meydanı’ndaki Kızılay Kan Bağışı Çadırı’nda  sürdürülen etkinlik çerçevesinde, 100 ünite kan verildi. Pandemi süresince bunun gibi birçok yardım faaliyetinde bulunan Üsküdar Trabzonlular Derneği (ÜSTDER), yapmış olduğu bu organizasyonla kendi üyelerini de bir araya getirme fırsatı yakaladı.


Üsküdar Trabzonlular Derneği hem Üsküdar'a hem Trabzon’a yakışır kültürel, sosyal çalışmalar yapıyor
Üsküdar Trabzonlular Derneği kültürel, sosyal çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dernek Başkanı Bahattin Karadağ; yaklaşan Ramazan ayı münasebeti ile bu yıl erzak koli sayısını sınırlı tutarak, ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım yapmayı planladıklarını belirtti. Ayrıca dernek faaliyetlerinin sadece Trabzonlulara yönelik olup olmadığının sorulması üzerine de, ayrım yapılmaksızın yardım yapıldığını ifade etti. Karadağ, Üsküdar Trabzonlular Derneği’nin hem Üsküdar'a hem Trabzon’a yakışır kültürel, sosyal çalışmalar yürütmek için gayret ettiklerini ve bu sorumlulukla daha bereketli daha huzurlu hale geldiklerini ifade etti.  

 

Anahtar Kelimeler: