Geleneksel Üsküdar Belediyesi Kâtibim Futbol Turnuvası Başladı

  • 22.09.2021 23:19
  • Okunma: 1072 kez

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen, benimde gençlik yıllarımda futbolcu olarak katıldığım Kâtibim Futbol Turnuvası başladı.

     Bu turnuva başladığı ilk yıllarda halı sahalarda ve mahallelerden kurulan takımlarla yapılırdı. Çok çekişmeli ve çok keyifli olurdu. Zamanla değişime uğrayarak amatör kulüplerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmeye başlandı ve bu günlere kadar geldi.

     Geçtiğimiz hafta içinde Üsküdar Belediyesi Spor Müdürlüğü’nün daveti ile gerçekleşen toplantıya Üsküdar Amatör Spor kulüpler Birliği yöneticileri Amatör Spor Kulüplerimizin yöneticileri ve başkanları katıldı. Organizasyon gecesinde karşılıklı istişareler yapılırken, takımlarımızın sorunları dile getirilirken, turnuvanın kuraları da çekildi. Belediye Başkanımız yine kulüplerimize maddi destekte bulunulacağı müjdesini de verdi.

      19 Eylül Pazar günü Beylerbeyi stadında başlayan Üsküdar Katibim Futbol Turnuvası Bağlarbaşıspor- Tunusbağspor, Çengelköyspor-Beylerbeyispor ve Valide Tayfun spor- Çamlıca spor müsabakalarıyla başladı. Beylerbeyi, Çamlıca ve Bağlarbaşı takımlarımız daha hazır olduklarını gördük. Centilmence geçen müsabakalarda kazanan, gerçekten dostluk oldu. Hafta sonu hoş vakit geçirmek isteyen futbolseverleri Beylerbeyi stadyumuna bekleriz.

     Ayrıca Beylerbeyi Spor Kompleksimizin yeni yüzü çok güzel olmuş. Yenilenen zemini tribünü ve sosyal tesisiyle emeği geçenlerin ellerine sağlık. Bu güzel tesisi yeniden kulüplerimizin hizmetine sunan,  hem antrenman ve hem de maçlarını  yapmalarına  olanak sağlayan sporun ve sporcunun dostu, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e  takımlarımız adına  teşekkür ederim.

Anahtar Kelimeler:

Yazarın Yazıları